2013-11-05 15:11:42• hírek • Kocsis Zoltán

Napszámosai lopták el és rongálták meg a remetemezői nő autóját

Illusztráció
Illusztráció

Komédiába illő események zajlottak kedd hajnalban a Szatmár megyei Remetemező településen - a baj csak az, hogy sem az ellopott és megrongált személygépkocsi tulajdonosa, sem pedig a részegen és jogosítvány nélkül lopott autóval karambolozó fiatalok nem tudnak igazán nevetni a dolgon.

A remetemezői nő kedd hajnalban tett bejelentést a rendőrségre, mely szerint ismeretlen tettes(ek) ellopta/ellopták személygépkocsiját, amelyet a háza előtt parkolt le. A rendőrség munkatársai még az éjszaka folyamán elfogták az elkövetőket és megtalálták az autót is. Kiderült, a nő jól ismerte a tetteseket, hisz azok a nap folyamán napszámosként dolgoztak neki.

A nap végeztével az egyaránt 24 éves Victor B. és Ovidiu S. valamint egy 17 éves kiskorú italozásra adta a fejét. Kihasználva, hogy a gyanútlan nő az önindítóban hagyta a slusszkulcsot, egy adott pillanatban elkötötték az autót. Nem akartak messzi jutni vele, csak a falusi boltig. A járművet viszont a rendőrség már az út menti árokban találta meg, alaposan megrongálódva. Minderre magyarázatot adhat a tény, hogy egyikőjük sem rendelkezett jogosítvánnyal.

A három fiatal ellen lopás, rongálás és gépkocsi alkohol befolyásoltsága alatti és jogosítvány nélküli közúton való vezetése a vád.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: